GKBT 14. Tur || Mekanik Aşk - Zeliha Eren || Yazar Tanıtımı



Herkese merhabalar.

Geveze Kalemler ile Blog Tur olarak 14. turumuzun ikinci gününde BİS serisinin tatlış yazarı Zeliha Eren'i tanımaya ne dersiniz? Cevabınız evetse hep birlikte Zelişce'yi tanıyalım. :)



1988 yılında Mersin’de doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinden mezun olduktan sonra özel sektörde çalışmaya başladı. Çocuk yaşta tutmaya başladığı günlükler ve katıldığı şiir yarışmaları yazmaya olan ilgisini arttırdı. 2012 yılında ilk defa sosyal medyada yazmaya başladı ve o günden bu yana da yazmayı bırakmadı. Halen Wattpad paylaşım sitesinde hikayelerini yayınlamaya devam etmektedir. Bilişim İstihbarat Servisi (BİS) serisinin ilk kitabı olan Kuzey Masalı ile okurlarının büyük beğenisini kazanmıştır. Mekanik Aşk yazarın basılı ikinci kitabıdır.
Serinin devam kitabı Yemezler Güzelim üçüncü kitap olarak yakın zamanda raflardaki yerini alacaktır.
BİS serisi dışında Wattpad de yayınladığı Zehir Zemberek, Hırsız gibi birkaç hikayesi de bulunmaktadır.

Yazarın kitaplarına bir göz atalım ;)
...

KUZEY MASALI


Konuşmaktan çok homurdanarak iletişim kuran, Bilişim İstihbarat Servisi'nin yakışıklı ve sert ajanı Kuzey Karaarslan, dünyayı birbirine katan özel bir anahtarın sahibi olan zeki, baş belası ve kızıl kafalı Masal Kılıç ile karşılaştığında başına gelen ilk şey, pembe iç çamaşırlarıydı.

Bunun sadece bir başlangıç olduğunu anlaması ise hiç uzun sürmedi.
Kuzey, hayatı boyunca eline pers gülü renginde oje almamıştı. Bir dakika! Kuzey eline hiç oje almamıştı ki! Ta ki renklerin kitabını yazan, sakar bir belaya kalbini kaptırana dek…

Erkek türüyle sınırlı kalmayıp, son model arabalarından bile kıskandığı Masal için cayır cayır yanarken, dünyayı kurtarmak o kadar da kolay değildi. Operasyonun kilit ismi Masal da onunla aynı kulvarda koşuyordu. Çünkü Kuzey etrafındayken, dibi tutan yemekten farkı kalmıyordu.

İki zıt kutbun sıfırlı ve birli hikâyesiyle, bilişim dünyasına aşk dolu bir yolculuk yapacaksınız. Kemerlerinizi bağlamayı unutmayın!
Tavsiye: Sakin olmadan okuyun!

"Alışılmadık bir macera, hız kesmeyen bir aşk... Satırlarında kaybolacaksınız." 
- Asude-
(Tanıtım Bülteninden)


MEKANİK AŞK

Bilişim İstihbarat Servisi'nde macera hız kesmeden devam ediyor! Kemerlerinizi çıkarmadınız, değil mi?

Gördüğü her güzele kur yapabilme yeteneği olan, Bilişim İstihbarat Servisi'nin cesur ve yakışıklı ajanı Alex Cavendish, dünya kadın popülasyonu içinde asla öpmemesi gereken tek kadının dudaklarına dokunurken, geri dönüşü olmayan bir yola girdiğinin farkında değildi.

Julie Thompson, robotlarıyla mutlu mesut yaşayan, onlara nesli tükenmekte olan son panda yavrusu muamelesi yapan bir bilim insanıydı. Fakat evrenin onunla ilgili farklı planları vardı. Hayatı boyunca nefret ettiği adamın çekimine kapılıp bir yanardağa dönüşmüş, bu da yetmezmiş gibi bir anda ajan olup göreve gönderilmişti. Üstelik de onunla…

Alex, aristokrasinin beşiği olan İngiltere'de skandal haberler, renkli alışveriş poşetleri, işkence aletine dönüştürülmüş rujlar ve katil olma potansiyelini ortaya çıkaran futbolcuların arasında akıl sağlığını korumaya çalışırken, bir yandan da kendi de dâhil olmak üzere- dünya çapında birçok ajanın hayatını kurtarmayı amaçlayan görevde başarılı olmak için, geçmişinden gelen şeytanlarıyla savaşmak zorunda kalır.

İki inatçı yüreğin baştan çıkarma oyunlarıyla süslenen doludizgin aşkına kahkahalarla eşlik ederken, tehlikeli maceralarla kalp atışlarınız yükselecek.

Tavsiye: Kesinlikle sakin olmadan okuyun!

Öfke hiç bu kadar ateşli olmamıştı. Tutku hiç bu kadar alev almamıştı. Ve aşk… Belki de hiç bu kadar eğlenmemişti bu iki delinin kalbine düşene dek.
(Tanıtım Bülteninden)



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.