Aleatha Romig - Tutku Oyunları | Kitap Yorumu

Eylül 18, 2015

Kitabın Orjinal Adı : Consequences
Yazar : Alatha Romig
Çeviri : Gizem Yeşildal
Yayınevi : Arkadya Bitter
Sayfa Sayısı : 639
Basım Yılı : 2015

"Aşkta yababileceğiniz en kötü şey onu inkar etmektir."

Herkese merhaba! Yeni bir yorumla tekrar karşınızdayım. Kitabı nasıl anlatmaya başlasam bilemiyorum. Öncelikle kitabın başında bir uyarı ibresi yer alıyor. O uyarıyı sizlerle paylaşayım.
Tutku Oyunları serinin birinci kitabı ve oldukça etkilendim kitaptan. Okumaya başlamadan önce bir gözüm korktu çünkü kalın kitap okumayalı baya oluyor. Okurken de bazı yerlerde sıkıldım fakat bu tamamen benimle ilgili. Ablama sürekli bitmeyen kitap yapmışlar yahu sonunu çok merak ediyorum dedim ki okuduğum kesinlikle deydi ve o sıkıldığım bütün yerleri sonunu okuyunca unuttum. Neyse biraz kitabın içeriğinden bahsedeyim sizlere. Claire Nichols barda çalışan, hayatı sıradan olan bir kızdır. Ta ki Anthony Rawlings ile tanışana kadar. Anthony zorba, acımasız, gözü kara ve benim söylemimle gıcıkların efendisi. Claire Anthony ile tanıştıktan sonra hayatı gelgitli bir hal alır ve hiç düşünmediği hem kötü hem de güzel olan bir hayatın ortasında bulur kendini. Şimdilik bu kadar içerik vereyim yoksa spoiler verme ihtimalim yüksek. Kitabın tasarımına ve yazarın anlatımına değinmek istiyorum. Kitabın tasarımı gayet hoş ve bölüm başlarında sözler yer alıyor ve beğenip bir sürü işaretleyebileceğiniz alıntılar var.Kitabın tek kusuru Tutku Oyunları yazsının zamanla siliniyor olması bu yüzden çok dikkatli okudum kitabı. 
Yazarın anlatımı da gayet sürükleyiciydi. Okuduğum bir bölüm içerisinde diğer bölümde neler olabileceğini hem tahmin edip hem de o konularda yanılabiliyorsunuz. Karakterler konusunda hala bir şeyler tuhaf bende hem sevdim hem de sevmedim çok tuhaf gelgit yaşadım. Ama son kararım Anthony'i sevmedim. Ben kitabı başta aşk hikayesi olarak düşündüm ki kesinlikle yanılmışım çok farklı bir hikaye. Ve sonu çok şoka uğrayacağınız bir şekilde bitiyor. Serinin ikinci kitabı için dört gözümü açtım bekliyorum o derece diyebilirim. Kitabı okumayı düşünler varsa kesinlikle okumalısınız tavsiye ediyorum. Ve son olarak sizler için hazırladığım birkaç alıntı görseli var.
Bir de kitap için oyum : ❤❤❤❤❤

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.